Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandveilig ontwerpen

12 maart 2021 van 8:00 am tot 1:00 pm

€ 445

In het Bouwbesluit 2012 staan brandveiligheidsvoorschriften die een behoorlijke impact kunnen hebben op het ontwerp van een gebouw. Met deze cursus ben je in één dag op de hoogte van de brandveiligheidsvoorschriften waaraan een gebouw moet voldoen. Aan bod komen compartimenteringen, vluchtroutes, installaties, materiaalgedrag en brandveilig gebruik van een gebouw.

Wat leer je?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de woning- en utiliteitsbouw krijg je inzicht in de wijze waarop aan alle brandvoorschriften wordt voldaan. Je leert hoe je deze eisen slim en efficiënt kunt verwerken in jouw ontwerp. De cursus geeft je een totaalbeeld van de brandveiligheid van een gebouwontwerp.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor architecten en medewerkers van architectenbureaus die zich bezighouden met de toepassing van de brandveiligheidsvoorschriften in bouwprojecten. Ook relevant voor ingenieurs.
Wil je deze cursus volgen in het kader van de BEP? Stuur ons een mailtje voor de beschikbaarheid en 20% korting op de volledige prijs. Kijk voor meer informatie over de eindtermen op onze BEP-pagina.

Wat kun je verwachten?

In een (inter-)actieve vorm leer je de brandvoorschriften op de juiste wijze in een ontwerp te verwerken. Door huidige omstandigheden zal deze cursus op worden gesplitst in 2 dagdelen in plaats van een volledige cursusdag. Dagdeel 1 vindt plaats op 12 maart 2021 en dagdeel 2 op 19 maart 2021.

Gegevens

Datum:
12 maart 2021
Tijd:
8:00 am tot 1:00 pm
Kosten:
€ 445
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bna.nl/agenda/brandveilig-ontwerpen/online

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon:
+31 20 555 36 66
E-mail:
bna@bna.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!