Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

COBc congres

5 november 2020 van 9:30 am tot 5:00 pm

COBc congres – Centraal overleg Bouwconstructies

Het COBc congres is het event van de Centraal Overleg Bouwconstructies, het expertisenetwerk op het gebied van de constructieve veiligheid van de gemeentelijke Bouw- en Woningtoezicht constructeurs.

Het Centraal Overleg Bouwconstructies is een gezaghebbende organisatie op het specifieke domein van de constructieve veiligheid. Bijna alle gemeentelijke constructeurs zijn aangesloten bij dit expertisenetwerk. Het COBc zal als herkenbare “werkgroep” blijven functioneren binnen het bouw- en woningtoezicht. Het Centraal Overleg Bouwconstructies heeft als doelstelling het bespreken van de constructieve aspecten van bouw- en funderingsconstructies en plaatst deze op de landelijke agenda’s van bouwpartners.

Het COBc is vertegenwoordigd in diverse (sub-)normcommissies en zal dit ook met de specifieke kennis binnen hun domein blijven voortzetten. Verder is het COBc vertegenwoordigd in organisaties die werkzaam zijn op het gebied van regelgeving, normalisatie, certificatie, ontwerp en uitvoering van bouw- en funderingsconstructies. Ook kunt u mee discussiëren over constructieve veiligheid via Linkedin VBWTN Centraal Overleg Bouwconstructies.

Deelname aan het COBc congres levert KE/PE punten voor het Constructeursregister.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!