Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulair Vastgoed Congres

6 oktober 2021 van 10:00 am tot 4:30 pm

IVVD organiseert het Circulair Vastgoed Congres 2021 op 6 oktober van 10:00 tot 16:15. Tijdens dit congres wordt er antwoord gegeven op vele vragen en spreken de koplopers op circulair gebied. Zij gaan uitgebreid in op waar zij tegenaan liepen in het proces, welke stappen zij doorliepen bij de uitvoering en welke oplossingen ze hebben gevonden om hun circulaire doelstellingen te behalen.

Hoge ambities

‘Nederland is op weg naar een ‘volledig’ circulaire economie in 2050’. Veel organisaties gaan steeds bewuster om met natuurlijke hulpbronnen en hun impact op de leefomgeving. Er wordt volop geëxperimenteerd met circulaire materialen, ontwerpen, nieuwe contractvormen en businessmodellen. Aanbestedingen zijn doorspekt met circulaire criteria en de eerste circulaire gebouwen en woningen zijn inmiddels gerealiseerd.

Sneller opschalen

Hoe maken we nu de vertaalslag van ambitie naar actie? Om snel circulaire resultaten te behalen is nog meer samenwerking in de keten nodig. Maar hoe ga je om met de vraagkant (opdrachtgevers en launching customers) en de aanbodkant (succes- en faalfactoren)? En welke materialen en materiaalpaspoorten zijn er? Is er een betrouwbaar meet- en rekeninstrumentarium voor circulariteit? Is de regelgeving up to date?

Gegevens

Datum:
6 oktober 2021
Tijd:
10:00 am tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ivvd.nl/agenda/zorgvastgoeddag/

Locatie

Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
Nieuwegein, 3438 LC Nederland
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden