Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cybersecurity

30 juni 2020 van 10:00 am tot 5:00 pm

Cyberweerbaar? Blijf alert

Nu we meer dan vroeger digitaal zijn gaan werken is het risico van een hack of andere vorm van Cybercriminaliteit eerder toegenomen dan afgenomen. Aan de hand van vragen die binnenkomen merken wij, dat niemand onkwetsbaar is. Het blijft met onze veiligheid tegen cybercriminelen oppassen geblazen.

Om u bij te praten organiseert Teqnow een webinar over de risico’s en de concrete stappen die u kunt zetten om de risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Datum: dinsdag 30 juni 2020
Starttijd: 10.00 uur

  • Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.
  • Geschatte duur: 30 minuten
  • Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internetverbinding.
  • Interactie: Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Kosten
Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos indien u Teqnow deelnemer bent. Bent u nog geen Teqnow deelnemer dan kunt u zich registreren via www.teqnow.nl. Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Gegevens

Datum:
30 juni 2020
Tijd:
10:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

Teqnow
Telefoon:
030-6053344
E-mail:
info@teqnow.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!