Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De digitale wensen van architectenbureaus

7 september 2021 van 4:30 pm tot 6:30 pm

Binnenkort start een project ter waarde van meer dan 10 miljoen euro om de ontwerp-, bouw- en technieksector een flinke boost te geven op het gebied van digitale samenwerking. Grote uitvoerende bouw- en techniekbedrijven zijn betrokken evenals hun brancheverenigingen.

Ook architecten en ingenieurs kunnen en moeten bij de totstandkoming en uitvoering van dit grote digitaliseringsproject een belangrijke stem hebben.

Ben je als BNA bureaus actief op het gebied van met digitale samenwerking en wil je meedenken? Meld je aan en wordt op 7 september bijgepraat en geef input voor dit project.

Het programma van de sessie ziet er in hoofdlijnen als volgt uit
1. Urgentie, waarom start een project voor de digitalisering van het ontwerp- en bouwproces en wat gaan we doen in het project?
2. Wat hebben architecten en ingenieurs aan dit project?
3. Samen brainstormen over voor architecten en ingenieurs belangrijke punten in het ontwerp- en bouwproces. Wat hebben we nodig voor betere digitale samenwerking en ontwerpprocessen?

De sessie wordt ingeleid door Roger Tan, lid Bouw Digitaliserings Raad namens architecten en ingenieursbureaus en lid stuurgroep DS GO programma.

Gegevens

Datum:
7 september 2021
Tijd:
4:30 pm tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bna.nl/agenda/de-digitale-wensen-van-architectenbureaus/royal-haskoningdhv-amsterdam-07-09-2021

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon:
+31 20 555 36 66
E-mail:
bna@bna.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Royal Haskoning
Amsterdam, Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!