Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

De STEM van de mastersessie #2 – De digitale transformatie en wat betekent dit voor markt, technologie en organisatie/mens

15 juni 2021 van 3:30 pm tot 5:30 pm

De digitale transitie en industrie 4.0 zijn nauw met elkaar verbonden. Maar wat is nu eigenlijk de betekenis ervan voor uw business van nu en morgen. En voor markt, technologie, organisatie en mens.

Industrie 4.0  – 10 jaar later…
Is data het goud van de toekomst?

Tijdens deze tweede ‘STEM van de Master’ sessie laten Stefan van Dooren (Technical Account Manager) enMarc Vissers (Marketing Strategy Manager) van Lenze hun licht schijnen over de digitale transitie, industrie 4.0 en de betekenis ervan voor de businesskant en -kansen van technische bedrijven. Ze zoomen daarbij verder in op:

 • Technologie:
  Sensoren, geen sensoren, data science, welke data verzamelen, connectivity, digitaal engineeren, safety, modulariteit…
 • Markt:
  nieuwe business modellen, data driven, verandering van consumentenbehoeften, first time right, multi disciplinariteit, communicatie
 • Organisatie & Mens:
  competenties van organisaties, digital tools, verandering in equipment en infrastructuur, LEAN manufacturing, Supply Chain, TCO en TTO

Kortom, een STEM van de Master sessie, om te ontdekken of data je het goud levert. Maar ook inzichten in:

 • Als je faalt – faal snel en goedkoop.
 • We winnen of we leren, er bestaat geen verliezen.
 • Denk groot – begin klein.

Locatie en tijdstip
Via je eigen laptop/PC of mobile device in je thuiskantoor, onderweg of op het werk. Want hoe dan ook: we verzorgen deze masterclass alleen online vanwege de nog steeds geldende corona-maatregelen.

Aanvang: 15.30 uur.
Eindtijd: circa 17.30/17.45 uur

Deelnemen?
Interesse om deel te nemen aan deze masterclass? Deelname is inbegrepen in de hier getoonde programma’s van STEM Community.

Nog geen deelnemer aan het eXplain/eXpand-programma? Dan bieden we je de mogelijkheid om een keer kosteloos kennis te komen maken. Vermeld dan bij aanmelding de code STEMmaster21#021506.

Heb je al eerder van dit kennismakingsaanbod gebruik gemaakt? Overweeg dan een deelname aan het eXplain/eXpand programma. Of betaal de kosten voor eenmalige deelname van € 99,– (excl. btw). Je kunt de manier waarop je deelneemt doorgeven via het formulier achter de aanmeldbutton.

Gegevens

Datum:
15 juni 2021
Tijd:
3:30 pm tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stem-van-de-mastersessie2

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden