Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale veiligheid en Smart Mobility

3 februari 2021 van 1:00 pm tot 5:00 pm

Digitaal parkeren, deelvervoer, elektrisch opladen, intelligente toegang of zelfrijdende auto’s: mobiliteit wordt meer dan ooit gedreven door data en technologie. Infrastructuur, vervoersvormen en reizigers staan continu met elkaar in verbinding en die ontwikkeling neemt de komende jaren alleen maar toe.

De digitalisering van de mobiliteitsketen biedt kansen maar brengt ook risico’s met zich mee; datalekken en hackers liggen op de loer en kunnen de hele keten verstoren.Wat betekent die ontwikkeling voor je werk als ambtenaar in de mobiliteitsketen? Het antwoord op deze én andere vragen over digitale veiligheid in de mobiliteitsketen leer je in de driedaagse workshop Basiscursus Digitale Veiligheid in Smart Mobility.

Om mobiliteitsprofessionals kennis te laten maken met deze thematiek wordt de workshopreeks Basiscursus digitale veiligheid drie maal gratis aangeboden in de eerste helft van 2021. De workshopronde in februari is de eerste reeks De plaatsen hiervoor zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Voor wie?

De workshop is ontworpen voor ambtenaren uit alle disciplines die geen of weinig ervaring hebben met het implementeren of ontwikkelen van Smart Mobility projecten. Ook ambtenaren die al langer bezig zijn met het onderwerp maar behoefte hebben aan een gestructureerde basiscursus of hun geheugen willen opfrissen, zijn welkom. De workshop is geschikt voor:
–          Inkopers & Juristen
–          Beleidsmakers
–          Projectmanagers
–          Security officers.
–          Privacy Officers
–          Pilotmakers, kwartiermakers
–          Informatiemanagers

Gegevens

Datum:
3 februari 2021
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.crow.nl/bijeenkomsten-en-congressen/workshop-digitale-veiligheid-en-smart-mobility-feb

Organisator

CROW
Telefoon:
0318 - 69 53 00
E-mail:
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!