Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Handreiking inkopen in het sociaal domein

17 februari 2021 van 11:00 am tot 12:00 pm

Voor de gemeente Den Haag heeft TRIP, het Traineeship Rijksinkoop Professionals, deze handreiking ontwikkeld. Het doel is een overzicht van de voor- en nadelen van Europees aanbesteden en het Open House model te bieden, zodat een gemeente de best passende inkoopmethodiek kan kiezen voor haar opdracht. De handreiking is enthousiast ontvangen en laat zien hoe je de voordelen van beide methodieken zo goed mogelijk kan benutten, en hoe de nadelen ondervangen Duik dieper in de handreiking inkopen in het sociaal domein tijdens dit webinar. Een handig instrument die jou helpt met de best passende inkoopmethodiek voor jouw opdracht. kunnen worden. Ook andere gemeenten kunnen daarvan leren!

Open house versus Europees aanbesteden

Vijf trainees van het Traineeship Rijksinkoopprofessionals (TRIP) hebben gekozen voor de opdracht “inkopen in het sociaal domein” waarvoor de gemeente Den Haag opdrachtgever was. Dit onderzoek geeft een overzicht van de voor- en nadelen die gemeenten ervaren bij het inkopen van gemeentelijke zorg middels de methodieken Europees aanbesteden en het Open house model. Op basis van praktijkvoorbeelden vanuit enkele gemeenten worden vervolgens aanbevelingen gedaan om de voordelen van een methodiek te benutten en de nadelen te ondervangen.

Gegevens

Datum:
17 februari 2021
Tijd:
11:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nevi.nl/evenementen/webinar-handreiking-inkopen-in-het-sociaal-domein

Organisator

Nevi
Telefoon:
088 - 33 00 700
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!