Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingcafé: en hoe je video kunt inzetten in je B2B sales proces

9 april 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Digitaal gaan we allemaal. En ook het sales proces zal blijvend voor een (belangrijk) deel digitaal blijven verlopen, zo blijkt uit diverse onderzoeken.

Daarom neems Danielle Navas-Brandt (FLYNQ) je a.s. vrijdag mee in de wereld van video. En hoe je video kunt inzetten in je B2B sales proces.

Om dit zo te versnellen en te verrijken. En heel erg onderscheidend te
zijn.
Kom ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen!
Want Daniëlle gaat dieper in op het onderwerp ‘digitaal verkopen’ dat al vaker aan de orde kwam tijdens het STEMmingscafé en past bij de bezoekers: managers en marketing, communicatie, sales, innovatie maar ook finance, operations en overige professionals in technische B2B met belangstelling voor business development en de ontwikkeling van hun organisatie.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen. Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

 

Lees hier de reacties van deelnemers:

 

 

Gegevens

Datum:
9 april 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stemmingscafe-en-explore-programma

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!