Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmings-café: Bel me wél! En andere zaken rond AVG, bellen en mailen

11 juni 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Bel me wél? Mail me niet? Mag je na 1 juli nog wel bellen naar prospec? Want op die datum treedt de nieuwe wet voor telesales, telemarketing en telefonische agendaplanning in werking. En hoe zit het nu eigenlijk met mailen? En namen en adressen noteren?

Patrick Jordens (ondernemer en gastdocent marketing, dataprivacy en ethiek) vertelt er tijdens het STEMmingsacafé meer over. En gaat hierbij ook (kort) in op de AVG en de laatste trends bij het gebruik van data voor marketing en commerciële doeleinden. Want die gelden ook in een technische B2B omgeving!

Kom je ook (weer) aanwaaien?
Kom je ook (weer) aanwaaien en je STEM laten horen in de vorm van vragen en discussie. En wat die vragen betreft: noteer die alvast op het aanmeldformulier.

.

 

Inhoud, gezellig en informeel
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Een wekelijkse plaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

 

Lees hier de reacties van deelnemers:

Gegevens

Datum:
11 juni 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stemmingscafe-en-explore-programma

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden