Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

InfraExperience

12 november 2020 van 10:00 am tot 5:00 pm

Ben je een student en wil je meer ontdekken over wat InfraExperience voor jou in petto heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven.

Infra is tegenwoordig niet meer dat traditionele vak dat je misschien van oudsher kent. Het is gaaf werk waarmee jij jouw steentje bijdraagt aan de manier waarop mensen in de toekomst met elkaar in contact komen. Zowel fysiek als digitaal. Het gaat over mogelijkheden. Over de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontwikkeling duurzame windmolenparken
  • Engineering veilige infrastructuur zelfrijdend vervoer
  • Programmering robots t.b.v. prefab-producties
  • Digitale infra 5G oplossingen

De infrasector evolueert en voor deze evolutie, deze revolutie, hebben we nieuwe vaardigheden nodig. Nieuwe technieken en talenten. Talenten zoals jij! Want samen met jou creëren we niet alleen de toekomst, we zíjn die toekomst!

Welke toevoegde waarde kun jij leveren? Aan welke nieuwe skills is er behoefte? Welke aansprekende projecten komen er in de toekomst? Welke opgaven staat de sector te wachten? Wat kan ik vanuit mijn opleiding betekenen in de infra? Tijdens InfraExperience kom je hierachter middels een beleving in de vorm van bijvoorbeeld een game, virtual reality, speeddaten met werknemers en inhoudelijke opdrachten uit het werkveld.

Dus, ben jij die young professional (HBO- / WO-student of starter) en wil jij onderdeel zijn van deze dynamische community met een even creatieve als innovatieve cultuur die continu in beweging is? Kom dan naar InfraExperience!

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084 BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010 293 3300
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!