Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Materials+Eurofinish+Surface

15 september 2021 van 9:30 am tot 16 september 2021 van 5:00 pm

Materials+Eurofinish+Surface vakbeurs

Materials+Eurofinish+Surface biedt een compleet overzicht van de gehele keten: van grondstof tot en met gerealiseerd product. Waar Materials zich sterk focust op de rol van materialen in het succes van een product, verbinden Eurofinish en Surface professionals die zich bezig houden met oppervlaktetechnieken.

Een centrale ontmoetingsplaats voor de hele BeNeLux waardeketen

Mikrocentrum en VOM kondigen de samenwerking aan met Vereniging ION. Door deze samenwerking sluit vakbeurs Surface aan en gaan drie vakbeurzen samen als het kennis- en netwerkevent voor de BeNeLux: Materials+Eurofinish+Surface, welke plaatsvindt in NH Conference Center Koningshof te Veldhoven (NL). Waar Materials zich sterk focust op de rol van materialen in het succes van een product, verbinden Eurofinish en Surface professionals die zich bezig houden met oppervlaktetechnieken. Kortom: daar waar Materials eindigt, beginnen Eurofinish en Surface. Deze synergie maakt dat u als bezoeker alle aspecten vindt om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren.

Met 200 exposanten en 60 sprekers biedt Materials+Eurofinish+Surface een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen binnen de gehele keten; van grondstof tot en met gerealiseerd product. Denk aan hierbij aan materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechnieken. Materials+Eurofinish+Surface 2021 is dan ook de centrale ontmoetingsplaats waar Nederlandse en Belgische specialisten elkaar ontmoeten.

Een breed aanbod aan (nieuwe) materialen

We zijn er aan gewend onze middelen uit materialen bestaan. Maar, achter die vanzelfsprekendheid zit een wereld vol techniek en uitdagingen! Mocht u voor een bepaalde toepassing nog betere, sterkere, goedkopere of mooiere – materialen nodig hebben, dan zijn er voortdurend nieuwe ontwikkelingen die hiertoe leiden. Denk aan 3D-printen, nanotechnologie en hoogwaardige metalen. Het kan hierbij gaan om nieuwe materialen voor bestaande markten, maar ook om hele nieuwe ontwikkelingen die nog jaren onderzoek vergen voordat ze zijn omgewerkt tot een praktisch toepasbaar product.
De laatste ontwikkelingen op materiaalgebied

Bij productontwikkeling, -innovatie en -verbetering hoort ook de keuze voor nieuw, ander of verbeterd materiaal. Deze keuze is in de meeste gevallen een hele uitdaging: welke materialen zijn er en welke is het meest geschikt voor uw product? Wat kunt u met ontwikkelingen van hoogwaardige metalen of hoe past u circulaire economie toe? Het antwoord op deze vragen en een breed aanbod van zowel bestaande als nieuwe materiaalsoorten vindt u op Materials+Eurofinish+Surface.

Gegevens

Begin:
15 september 2021 van 9:30 am
Einde:
16 september 2021 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://materials-eurofinish-surface.com/

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0736293208
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden