Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwikkeling Telt festival

20 april 2021 van 11:00 am tot 22 april 2021 van 4:00 pm

Zet jij je in voor een Leven Lang Ontwikkelen en/of het verminderen van laaggeletterdheid? Kom dan naar het Ontwikkeling Telt Festival: Een driedaags online festival, op 20, 21 en 22 april. Het festival is een vervolg op de eerdere congressen van Tel mee met Taal en Leven Lang Ontwikkelen, en wordt georganiseerd door de Rijksoverheid en de SER. Tijdens dit festival gaan we met elkaar in gesprek over wat we kunnen doen, om ervoor te zorgen dat iedere volwassene in Nederland over voldoende basisvaardigheden beschikt om zelfstandig mee te kunnen doen in onze maatschappij, en zich een leven lang blijft ontwikkelen.

Programma
Het festival is dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur. Van je drie dagen volledig onderdompelen tot kiezen voor één bepaald onderdeel of twee speciale workshops: alles kan. Struin voorafgaand aan het festival door het programma en stel je eigen favorietenlijstje samen. Alle geregistreerde deelnemers kunnen ook na het festival de programmaonderdelen online bekijken. Deelname is gratis. Elke dag belichten we een ander thema:

20 april: De mens centraal
Hoe bereiken we volwassenen op een goede manier en hoe motiveren we hen om te (blijven) leren? Deze dag staan de persoonlijke, vaak indrukwekkende verhalen van mensen uit de praktijk centraal.

21 april: Samenwerken
Hoe zorgen we voor een integrale aanpak als het gaat om het versterken van een leven lang ontwikkelen en betere basisvaardigheden? We gaan in gesprek over hoe we als betrokken organisaties elkaar kunnen versterken en het individu écht centraal kunnen stellen.

22 april: Kennis en innovatie
Benieuwd naar de nieuwste innovatieve onderzoeken en kennis die jouw praktijk verder helpen? Inspiratie opdoen van succesvolle aanpakken op het gebied van financiën, arbeidsmarkt, gezinsaanpak, digitalisering of (in)formeel leren? Mis deze dag dan niet.

Dagelijkse ‘Thuisshow’
Dagelijks starten we om 11 uur met een live studioshow boordevol informatie en inspiratie. Met o.a. Sarah Sylbing, maker van de veelgeprezen documentaire ‘Klassen’ (20 april), voorzitter van de Sociaal-Economische Raad Mariëtte Hamer (21 april) en minister van OCW, Ingrid van Engelshoven (22 april).

Keuzeprogramma
Elke middag hebben we een verrassend aanbod van heel veel digitale workshops, lezingen en interactieve sessies, georganiseerd door de sector zelf. Over digitale vaardigheden, volwasseneducatie, basis- en gezondheidsvaardigheden, preventie en gezinsaanpak, eigen regie en nog veel meer!

> Naar het keuzeprogramma

Gegevens

Begin:
20 april 2021 van 11:00 am
Einde:
22 april 2021 van 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ontwikkelingteltfestival.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!