Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parametrisch ontwerpen is geschikt voor iedereen!

12 november 2020 van 1:00 pm tot 2:00 pm

Bouwen met Staal organiseert de webinar-reeks Digitale innovatie. Tijdens deze reeks duiken we dieper in de state-of-art van de nieuwste ontwerptechnieken. We proberen antwoord te geven op de vraag: In welke mate wordt het automatisering toegepast in het huidige ontwerp- en engineering-proces? In deze webinar-reeks lichten gastsprekers werkzaam bij diverse bedrijven uit de Nederlandse bouwindustrie toe hoe deze nieuwe ontwerptechnieken bijdragen aan de oplevering van de projecten. De eerstvolgende aflevering is donderdag 12 november Parametrisch ontwerpen is geschikt voor iedereen! met als gastspreker Jeroen Coenders (White Lioness).

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden. Als u zich al heeft aangemeld voor een eerdere aflevering, bent u automatisch aangemeld voor de gehele reeks.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!