Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Routekaart verduurzaming zorgvastgoed: lessen uit de praktijk

2 maart 2021 van 2:00 pm tot 3:30 pm

Webinar – Routekaart verduurzaming zorgvastgoed: lessen uit de praktijk

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland voldoen aan de klimaatdoelstellingen van Parijs. Een enorme opgave, ook voor zorginstellingen. In het Klimaatakkoord is daarom afgesproken dat instellingen een routekaart voor de eigen portefeuille opstellen. Als je dit op tijd doet, voorkom je dat er wetgeving volgt, die naar verwachting de handelingsvrijheid en mogelijkheid tot het kiezen van een eigen aanpak inperken. In de routekaart laat je zien hoe je jouw gebouwen verregaand energiezuinig maakt.
Maar weet jij al hoe je hiermee aan de slag moet? Zorg dat je beslagen ten ijs komt en schrijf je in voor een kosteloos webinar, dat Dutch Green Building Council (DGBC) in samenwerking met het ministerie van VWS, RVO en het Milieu Platform Zorgsector organiseert.

Gegevens

Datum:
2 maart 2021
Tijd:
2:00 pm tot 3:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dgbc.nl/agenda/webinar-routekaart-verduurzaming-zorgvastgoed-lessen-uit-de-praktijk-325

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon:
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail:
info@dgbc.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!