Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Mobility – State of the Art

12 juni 2020 van 1:00 pm tot 3:00 pm

Wegbeheerders ontmoeten wegbeheerders

Op vrijdag 12 juni herhaalt Serge van Dam, Topadviseur Verkeersmanagement bij Rijkswaterstaat, het open college over State of the Art Smart Mobility. De insteek: de mobiliteit van morgen is radicaal anders / State of the Art Smart Mobility. Het college wordt nu in de vorm van een webinar gegeven. We delen binnenkort meer informatie over de inhoud van dit college.

Alle colleges op een rij

In 2019-2020 organiseerde Platform WOW samen met Provincie Overijssel een reeks open colleges Smart Mobility, in het kader van het opleidingsprogramma Slimme en Groene Mobiliteit. Wegens grote interesse bieden we een vervolg, maar nu online, aan in de periode van 15 mei tot en met 3 juli 2020. Het totaaloverzicht van alle komende colleges vind je in dit nieuwsbericht.

Gegevens

Datum:
12 juni 2020
Tijd:
1:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://platformwow.nl/nieuws/nieuwe-reeks-open-colleges-smart-mobility-in-2020-6021

Organisator

WOW – Wegenbeheerders Ontmoeten Wegenbeheerders platform
Telefoon:
06 11 08 26 25
E-mail:
info@platformwow.nl
Website:
https://www.platformwow.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!