Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkenningssessie Gebiedsgerichte Energietransitie

26 januari 2021 van 10:00 am tot 12:30 pm

De Bouwcampus is in gesprek geweest met een aantal organisaties die met een vergelijkbare opgave zitten: de gebiedsgerichte energietransitie. Om die reden gaat De Bouwcampus met een kleine groep hierover in gesprek. Het doel van de verkenningssessie is om elkaars opgave te begrijpen en te verkennen waar de gedeelde uitdagingen liggen. Is het interessant om krachten te bundelen en daarmee de transitie te versnellen? Vinden we elkaar in dezelfde uitdagingen?

De energietransitie. Organisaties die zoeken hoe mee te bewegen. Veel aspecten om te ontdekken en opnieuw te definiëren. De rol van jezelf ten opzichte van de omgeving. Zoeken naar het eigen deel ten opzichte van het geheel. Het korte ten opzichte van het lange termijn. Energietransitie ten opzichte van andere ruimtelijke opgaves. De technische aanpak ten opzichte van het aangaan van nieuwe relaties.

Wanneer?

Dinsdag 26 januari 10:00 – 12:30 uur (online)

Interesse?

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse? Neem contact op met Jolien Korbee.

Gegevens

Datum:
26 januari 2021
Tijd:
10:00 am tot 12:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://debouwcampus.nl/actueel#agenda_item-57

Organisator

De Bouwcampus
Telefoon:
015-20 26 070
E-mail:
info@debouwcampus.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!