Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Warmtepomp Business Day

8 september 2021 van 11:30 am tot 5:00 pm

Tijdens de Warmtepomp Business Day op 8 september in Bimhuis Amsterdam presenteert onderzoeksbureau Dutch New Energy Research het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2021. Het Trendrapport geeft de meest essentiële cijfers, ontkracht de mythes en schetst de toekomst van duurzaam verwarmen. De Warmtepomp Business Day is dé plek om u te laten bijpraten over alle kansen en uitdagingen van de Nederlandse warmtesector en uw contacten aan te halen met iedereen die er toe doet.

Bent u fabrikant, distributeur, projectontwikkelaar, verzekeraar of installateur? Bestel dan nu uw ticket om de rest van de B2B-waardeketen te ontmoeten of lees verder voor ons volledige programma.

Let op: U krijgt toegang tot het congres op vertoon van uw identiteitsbewijs en een geldige QR-code in de Coronacheck-app. Zodra u binnen bent, hoeft u geen anderhalve meter afstand meer te houden tot de overige gasten. U heeft een vaste zitplaats, maar tijdens de lunch en de borrel kunt u gewoon vrijelijk rondlopen en netwerken. Uiteraard zijn hygiënemiddelen ruimschoots voorhanden.

Gegevens

Datum:
8 september 2021
Tijd:
11:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.warmtepompbusinessday.nl/

Locatie

Bimhuis
Amsterdam, Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!