Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zorgvastgoed Dag

28 september 2020 van 9:00 am tot 5:00 pm

€ 395
Circulair Vastgoed Congres

Strategie, inspiratie en oplossingen

Tijdens de zesde editie van de Zorgvastgoed Dag vormen naast inhoudelijke kwaliteit drie kernwoorden de rode draad: Strategie, inspiratie en oplossingen. Uiteraard presenteren wij wederom de Nationale Trendradar Zorgvastgoed 2020.

We beginnen de dag met een aantal aanbevelingen voor een toekomstbestendige strategie in zorgvastgoed. Teunis Stoop van Cedrah beantwoordt de vraag of zorgvastgoed een edelsteen of molensteen is voor zorginstellingen. Daarnaast geeft Rinus Vader van Royal Haskoning DHV, met gebruik van voorbeelden van koplopers uit de cure en de care, oplossingen om een instellingsroutekaart te ontwikkelen om de klimaatdoelstellingen te halen.

Tijdens het middagprogramma geeft Dominiek Beelen van het Franse beursfonds Korian toelichting op hun perspectief op de zorg- en zorgvastgoedmarkt in Nederland.

Laat u verder inspireren door de bijdragen over samenwerking om bepaalde typen zorg in inclusieve buurten en wijken te realiseren. Cecil Exterkate van Pro Persona en Rob Hoogma van Academy Het Dorp verzorgen deze bijdragen. In de break-out sessie “Hoe je komt tot een integrale aanpak voor inclusieve buurten”, gaat Anneke Nijhoff van Fame Groep hier dieper op in.

Break-out sessies
U kunt uw programma verder persoonlijk invullen door twee van de acht aangeboden verdiepende break-out sessies te kiezen. Een aantal break-out sessies gaan over strategische vragen en toekomstbeelden betreffende ouderenzorg.

Gegevens

Datum:
28 september 2020
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Kosten:
€ 395
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ivvd.nl/agenda/zorgvastgoeddag/

Organisator

IVVD
Site:
https://www.ivvd.nl/

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
Breukelen, 3621 BG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0346 291 211
Site:
https://www.nyenrode.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!