Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdamse Vastgoeddag

22 september 2022 van 12:00 pm tot 6:00 pm

Hoe creëer je kansen ondanks de vele uitdagingen die op de Amsterdamse vastgoedmarkt afkomen? Denk aan stijgende bouwkosten, energieprijzen en rente, leveringsproblematiek, personeelstekorten, hoge inflatie, hybride werken, nieuwe overheidsingrepen in de woningmarkt, grondprijzen en erfpacht. Toch zien ondernemers altijd kansen. Welke? Waar in de stad?

Er is veel dynamiek. Hoe schatten sprekers en deelnemers in dat de markt zich ontwikkelt? Verandert de vraag naar metrages van corporates, van scale-ups? Hoe gaat het in de komende jaren met toerisme, zakenreizen, congressen, hotels en horeca? Met winkelleegstand, online verkopen en flitsbezorgers? Welke gevolgen heeft dat weer voor logistiek vastgoed? Komen expats in dezelfde mate weer terug? Vertrekken Amsterdammers naar randgemeenten? Is dat blijvend?

Veel onzekerheden dus over de sterkste vastgoedmarkt van ons land. Heeft dat gevolgen voor vastgoedmarkten elders in Nederland? Hoor deze middag hoe vooraanstaande partijen over de Amsterdamse marktontwikkelingen denken. Wat hun visies zijn, hoe zij hun koers uitzetten. Discussieer mee, stel vragen en deel uw eigen opvatting. En ontmoet informeel alle partijen van betekenis. Naast het inhoudelijke programma is er volop gelegenheid tot netwerken.

Doelgroep: vastgoedbeleggers, vastgoedfinanciers, ontwikkelaars/bouwers, vastgoedgebruikers, woningcorporaties, ambtenaren, stedenbouwkundigen, architecten, vastgoedmanagementbedrijven, onderhoudsbedrijven, installateurs, makelaars, adviseurs.

Gegevens

Datum:
22 september 2022
Tijd:
12:00 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://vastgoedjournaal.nl/events/event/231/amsterdamse-vastgoeddag-2022

Organisator

Vastgoedjournaal
Telefoon
023-7434909
E-mail
events@vastgoedjournaal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Van der Valk Zuidas – Amsterdam
Tommaso Albinonistraat 200
Amsterdam, 1083 HM Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden