Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Automatisering in de bouw – Vandaag besteld, morgen (t)huis

15 juni 2023 van 3:00 pm tot 9:00 pm

Welkom bij ons evenement over automatisering in de bouw! Vandaag verkennen we de mogelijkheden van automatisering om doorlooptijden te verkorten en het bouwproces van woningen te versnellen.

De bouwsector heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet in het gebruik van digitalisering om processen te stroomlijnen en de efficiëntie te vergroten. Van ontwerp en planning tot bouw en exploitatie, gegevens en technologie worden gebruikt om elke fase van het bouwproces te optimaliseren.

Tijdens dit evenement zullen we ons verdiepen in de verschillende manieren waarop automatisering in de industrie wordt gebruikt en hoe dit helpt om doorlooptijden te verkorten en de efficiëntie te verbeteren. We zullen ook de uitdagingen en kansen onderzoeken die de invoering van automatisering met zich meebrengt en bespreken hoe de industrie zich kan blijven ontwikkelen en vooruitkomen. We hopen praktische voorbeelden te laten zien waarin geen mooie verhalen, maar daadwerkelijk behaalde winsten worden gepresenteerd.

Ons doel is de aanwezigen te inspireren om na te denken over de rol die automatisering kan spelen in hun eigen projecten en te werken aan een toekomst waarin het mogelijk is om vandaag een huis te bestellen en het morgen geleverd te krijgen. Bedankt voor uw komst!

Gegevens

Datum:
15 juni 2023
Tijd:
3:00 pm tot 9:00 pm
Site:
https://www.stumico.nl/events/overzicht/product/44/59

Organisator

Stumico
E-mail
secretariaat@stumico.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden