Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beton Café | Hoe behoud je technisch personeel in een krappe markt?

8 februari 2024 van 2:30 pm tot 6:30 pm

Gratis

​Je bedrijf biedt goede voorwaarden en is een toffe plek om te werken, maar misschien zie je toch meer uitstroom dan instroom. Vooral bij technisch personeel is het moeilijk om goede vervangers te vinden die al voldoende kennis en ervaring hebben. Tel daar nog bij op dat op middellange termijn veel medewerkers met pensioen zullen gaan en je zit met je handen in het haar. Je wil de technische mensen die je hebt aan je binden. Maar hoe dan? Tijdens het eerste Beton Café van 2024 gaan we jou handvatten en ideeën geven. 

Samen met Anne-Marije Buckens onderzoeken we het probleem en de mogelijke oplossingen. Anne-Marije is expert op het gebied van loopbaanontwikkeling, de arbeidsmarkt van de toekomst en duurzame inzetbaarheid. Ze is bovendien vaste columnist voor het AD en auteur van Het Grote 50+ Werkboek. Op inspirerende wijze neemt zij je mee in de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en gaat ze je helpen technisch personeel aan je bedrijf te binden. 

Aansluitend vertelt een ervaren HR-manager uit onze branche hoe zij met deze uitdaging omgaan en wat zij doen om hun technisch personeel te behouden. Na een korte pauze ga je in een interactieve sessie zelf aan de slag. We sluiten uiteraard af met een gezellige netwerkborrel.

Schrijf je nu in via deze link!

Gegevens

Datum:
8 februari 2024
Tijd:
2:30 pm tot 6:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.betoncafe.nl/februari2024

Organisator

Betonvereniging
Telefoon
0182-539233
E-mail
info@betonvereniging.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bar Beton Rijnsweerd
Pythagoraslaan 101
Utrecht, 3584BB Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden