Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BIM – een ROTwoord

9 maart 2022 van 3:00 pm tot 5:00 pm

Hoe krijg je BIM breed gedragen in de hele organisatie? Rolf Jonker en Remco Bom van de gemeente Rotterdam delen in deze sessie hun kijk op verandermanagement. Organisator is het BIM Loket.

Bij Gemeente Rotterdam vinden ze BIM een ROTwoord en bouwden ze het om tot Digitaal Ontwerpen, Bouwen en Beheren (DOBB). Een programma waarin het voor 75% draait om mensen, organisatie, cultuur en gedrag – en maar voor 25% om processen, software en techniek.

Rolf Jonker en Remco Bom delen in deze sessie hun kijk op verandermanagement. Ze geven een openhartige inkijk in een traject van vallen en opstaan en vertellen over de eerste successen, de uitdagingen voor bijvoorbeeld personeelsbeleid, en de finishlijn die steeds een stukje opschuift. Verschillende vakgenoten uit de sector zullen live op het verhaal van Remco en Rolf reageren en hun eigen ervaringen toevoegen. Natuurlijk kun jij zelf ook jouw vragen aan hen stellen!

Interessant voor iedereen die digitaliseert
Digitalisering is een ontwikkeling die de hele sector doormaakt. Daarom is dit webinar interessant voor elke organisatie waar ontwerp-, bouw- en beheerprocessen worden gedigitaliseerd en waar iedereen mee moet in de verandering.

Klik hier om je direct aan te melden via Eventbrite.

Gegevens

Datum:
9 maart 2022
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.digigo.nu/agenda/2160065.aspx?t=Webinar-BIM-een-ROTwoord
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!