Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BIM Loket Online Friday: Roadmap Standaarden

25 februari 2022 van 3:00 pm tot 4:00 pm

De BIM Loket Online Friday (BLOF) staat dit keer in het teken van de Roadmap Standaarden: een beschrijving van het ontwikkelingstraject van relevante, bestaande open (BIM-) standaarden tot één samenhangend ‘ecosysteem’ van standaarden.

De Roadmap Standaarden is een project bedoeld voor de gehele bouw-, GWW- en installatiesector. Met dit project gaan we een samenhangend ecosysteem van standaarden creëren, als onderdeel van het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving. Het uiteindelijk doel is dat de sectoren soepel en ongehinderd informatie kunnen uitwisselen tussen (project) partners in diverse fasen van de levenscyclus van een bouwwerk.

Dik Spekkink praat je tijdens deze Online Friday bij over alle ins en outs van dit “versnellingsproject”, waaronder de internationale context.

Aanmelden kan via Eventbrite.

Gegevens

Datum:
25 februari 2022
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.digigo.nu/agenda/2152578.aspx?t=BIM-Loket-Online-Friday-Roadmap-Standaarden
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!