Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Binnenstedelijke Transformatie met Versnipperd Eigendom

14 oktober 2021 van 1:30 pm tot 4:30 pm

Een aantrekkelijke stad maken vraagt om samenwerking tussen overheid, grondeigenaren (marktpartijen) en bewoners/gebruikers. Samenwerken start met een gezamenlijke visie voor het ‘nieuwe’ stukje stad of bedrijventerrein. Maar hoe doe je dat als het grondeigendom versnipperd is? En als partijen een eigen plan hebben, met hun eigen tempo? Hoe borg je onderling vertrouwen en openheid?

Voor antwoorden op deze vragen organiseert BouwRegieNetwerk i.s.m. Gemeente Haarlem, APPM, Dura Vermeer, en Ilumny het praktijkseminar ‘Binnenstedelijke Transformatie met Versnipperd Eigendom’. Vanuit de perspectieven van marktpartij en gemeente gaan we op 14 oktober 2021 op ontdekkingstocht. Ter plekke geven we dit proces vorm, aan de hand van inzichten uit de gebiedstransformatie Schalkwijk Midden.

Na deze sessie weet je hoe markt en overheid vanuit versnipperd eigendom kijken naar gebiedstransformatie én je weet waar je op in moet zetten als je hiermee te maken hebt en je toch regie op de transformatie wilt voeren.

Programme en aanmelding >>

Gegevens

Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
1:30 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bouwregienetwerk.nl/events/binnenstedelijke-transformatie-met-versnipperd-eigendom/

Organisator

BouwregieNetwerk
Telefoon:
030 – 303 9762
E-mail:
secretariaat@bouwregienetwerk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Haarlem
Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!