Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BIS

5 oktober 2024 van 12:30 pm tot 13 oktober 2024 van 6:30 pm

BIS bouwbeurs – (Ver)bouw met BIS, bouw- & inspiratiesalon

Op BIS, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers, daken, isolatie, verwarming en zoveel meer. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen!

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, (hernieuwbare) energie … Je vindt zo’n 400 exposanten uit de (ver)bouwsector in 8 handige themazones. Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt én heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.

Ontmoet regionale kwalitatieve dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Onze exposanten laten je kennismaken met de nieuwste trends en technieken. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

Projectzones

De advieszone, designzone, zone modulair wonen en brand gallery zijn vier unieke zones op bis waar we o.a. de nieuwste trends, alternatieve woonruimtes en nuttige informatie extra in de spotlight zetten.

Facts & Figures

  • 83 % van de bezoekers heeft concrete (ver)bouwplannen
  • 92 % (ver)bouwlustige bezoekers starten hun project binnen de 2 jaar
  • 75 % van de bezoekers contacteert één of meerdere exposanten na de bisbeurs50 % van de bezoekers bezoekt de bisbeurs voor de eerste maal

Een sterk concept

De 7 hallen van Flanders Expo vormen een transparant geheel met 8 themazones. We zorgen voor de juiste signalisatie én voor flink wat beleving doorheen de volledige beurs. Zo kan de bezoeker àlle hallen op een speelse en dynamische manier ontdekken en is er dus alle tijd om inspiratie op te doen. Uiteraard hoort daar ook een stevige mediacampagne bij en we zetten de juiste marketingtools in om de bezoeker te triggeren tot een bezoek aan BIS.

Grootste bouwbeurs van Vlaanderen

Met 7 overzichtelijke themahallen, goed voor 43.000 vierkante meter aan beursoppervlakte en zo’n ruim 75.000 bezoekers is BIS dé grootste bouwbeurs van Vlaanderen!

400 kwalitatieve exposanten

Op bis zijn meer dan 400 regionale kwalitatieve exposanten aanwezig uit diverse takken van de bouwsector: merken, fabrikanten, verdelers, installateurs, aannemers, projectontwikkelaars, ea. Een ideale one-stop-shop voor mensen met concrete (ver)bouwplannen!

Gegevens

Begin:
5 oktober 2024 van 12:30 pm
Einde:
13 oktober 2024 van 6:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bisbeurs.be/

Organisator

Easyfairs Flanders Expo Ghent
Telefoon
+32 (0)9 241 92 11
E-mail
flandersexpo@easyfairs.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Flanders Expo
Maaltekouter 1
Gent, 9051 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0)9 241 92 11
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden