Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BNA Architectendag

3 november 2022 van 1:30 pm tot 6:00 pm

Er zijn grote, urgente maatschappelijke opgaven in Nederland en daarbuiten: klimaatverandering, biodiversiteit, stikstof, energietransitie, de wooncrisis, verstedelijking. Die vragen om transities met impact op de gebouwde omgeving. Deze transities zijn complex, omdat dit vraagt om oplossingen op alle schaalniveaus en over alle sectoren heen. Voor het oplossen van deze maatschappelijke thema’s spelen ontwerpkracht, data, digitale technologie en industrialisatie een steeds belangrijke rol.

Op de Architectendag 2022 gaan we in op de kansen die deze opgaven en nieuwe technologieën bieden voor je bureau en hoe je door slim met elkaar samen te werken tot nieuwe oplossingen samen met opdrachtgevers en alle andere bouwpartners

De BNA Architectendag is hét jaarlijkse event dat inspiratie, verdieping en achtergronden biedt op de belangrijkste ontwikkelingen van het architectenvak en de maatschappij. Je ontmoet veel andere bureaus, doet er kennis op via experts, werkt én denkt samen over actuele vraagstukken. De BNA Architectendag wordt georganiseerd voor en door BNA leden.

Next Step Award 2022

De next generation: wie zijn de ondernemende architecten van en voor de toekomst? De ontknoping van de vierde editie van het Next Step Program is de feestelijke afsluiting van de Architectendag 2022. Wie van de drie finalisten gaat naar huis met de felbegeerde Next Step Award, een prijs van € 10.000 en een mogelijke bouwopdracht van projectontwikkelaar Synchroon?

Het Next Step Program is een initiatief van de BNA en Synchroon. Het biedt jonge architectenbureaus volop ontwikkelruimte. Deelnemers werken tijdens het programma aan hun professionele ontwikkeling door verschillende masterclasses, het opnieuw focus aanbrengen in hun ondernemerschap en door van elkaar te leren. Een echte stap in de professionalisering van architectuur en ondernemerschap! Meer info: www.nextstepprogram.nl

Gegevens

Datum:
3 november 2022
Tijd:
1:30 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://bna.nl/agenda/bna-architectendag-2022/03-11-2022

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon
+31 20 555 36 66
E-mail
bna@bna.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Next Delft
Molengraaffsingel 8
Delft, 2629 JD Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden