Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BouwDelta Open Space Workshop

31 mei 2022 van 11:00 am tot 4:30 pm

Eerste Open Space bijeenkomst om de digitaliseringsbeweging in de bouw te versnellen en verbreden. Kom ook en denk mee!

Dat de Nederlandse ontwerp,- bouw- en installatiebranche ‘voor de grootste uitdaging ooit staat’ weten we nu wel. En dat digitalisering daarin een key enabler is, is ook bekend. Dat geldt in ieder geval zeker voor de meer dan 200 collega’s die zich inmiddels hebben aangesloten bij de BouwDelta-beweging. De vraag is wat ons betreft veel meer: #hoedan? Hoe slagen we erin om oude patronen en gewoonten te doorbreken en met elkaar een nieuwe en meer intensieve manier van samenwerking te realiseren?

Om de goede voorbeelden die er zijn een boost te geven en om nieuwe samenwerkingsprojecten op te starten organiseert de BouwDelta een eerste Open Space bijeenkomst om de digitaliseringsbeweging te versnellen en te verbreden.

NEVAP is gevraagd mee te denken over de verbinding met de vastgoedexploitatie sector. En de leden mee te laten denken over welke vraagstukken er aan bod zouden moeten komen?

Samen krachten bundelen!

Krachten bundelen op basis van een gemeenschappelijke ambitie is Nederlands erfgoed. Samenwerking én integratie van technologie zijn de noodzakelijke bouwstenen voor een duurzame en toekomstbestendige gebouwde omgeving. We hebben koplopers nodig om het peloton in versnelling te krijgen. Doe ook mee en kom naar de Open Space bijeenkomst. Je kunt daar je eigen vraag of project rondom het thema digitalisering gebouwde omgeving pitchen. En dan de slag met die collega’s die daaraan met je willen samenwerken. #samenslimmervooruit

Leden van NEVAP, geïnteresseerd om een bijdrage te leveren of mee te denken over welke opgaven er liggen, worden van harte uitgenodigd om zich op te geven.
Wil jij mee doen aan het gesprek of een vraag inbrengen voor de workshop?
Meld je dan bij ons aan via een mailbericht aan m.rijkse@nevap.nl .

Centrale thema’s voor de Open Space:

  • Hoe kunnen we de digitale samenwerking versterken?  #hoedan
  • Welke goede voorbeelden kunnen wij opschalen? #samenslimmervooruit

Wat is een Open Space Workshop?
De Open Space methode start zonder agenda of duidelijke eindbestemming. We kennen alleen het thema, wie er komen en dat zij geïnteresseerd zijn in digitalisering binnen de gebouwde omgeving. Het zijn de aanwezigen zelf, die ideeën en plannen maken. Die met elkaar gespreksonderwerpen of vraagstukken bepalen en daar een bijdrage aan leveren. Je hoeft je hierop niet echt voor te bereiden. Het is wel handig om te bedenken wat jij zou willen halen of brengen.
De OpenSpace workshop is een marktplaats van ideeën waarin de deelnemers elkaar vinden op onderwerp of oplossing. Waar men met elkaar aan de slag gaat op tot oplossingen te komen.

Gegevens

Datum:
31 mei 2022
Tijd:
11:00 am tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nevap.nl/agenda/bouwdelta-open-space-workshop/

Organisator

NEVAP
Telefoon
030-6585002
E-mail
info@nevap.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

AFAS Theater Leusden
Inspiratielaan 1
Leusden, 3833 AV Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden