Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouwen in Water

19 januari 2023 van 9:00 am tot 5:00 pm

Rotterdam Ahoy en Eventually hebben besloten de handen ineen te slaan om gelijktijdig met InfraTech in het Rotterdam Ahoy het congres “Bouwen in Water” te organiseren.

Dit symposium is een voortzetting van het eerdere waterbouwkundig evenement  “World Water Works”, dat op 23 en 24 maart 2016 heeft plaatsgevonden in Antwerp Expo. Het symposium “Bouwen in Water” behandelt de bouw en inrichting van een industrieël energie-eiland in of nabij de monding van de Westerscheldede met daarin opgenomen een waterkering in de Westerscheldemonding in het kader van bescherming achterland met daarbij ruim oog voor nieuwe natuur, de toegankelijkheid van de Westerscheldehavens en een tweede N-Z verbinding. Voorts mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van een containerterminal aan de zeezijde met op- en overslag van goederen en een offshore werkhaven. Ook zal er ruimte zijn voor het accommoderen van kerncentrale(s), een LNG terminal en alternatieve energievoorzieningen uit zon, wind en getijde en vestiging van industrieën.

Gegevens

Datum:
19 januari 2023
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://bouweninwater.com/

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084 BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 293 3300

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden