Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brugdialogen

28 april 2022 van 8:00 am tot 9:00 am

Bruggenstichting, CROW, Platform WOW en De Bouwcampus merken op dat er behoefte is aan een bruggendialoog.

Komende decennia zijn duizenden bruggen in Nederland toe aan vervanging of renovatie. Die opgave kunnen opdrachtgevers- en nemers gezamenlijk aan, door hierover met elkaar in gesprek te blijven. Tijdens de maandelijkse online Brugdialogen komen vraagstukken, ideeën en oplossingen aan bod die jou en jouw collega’s in deze opgave verder kunnen brengen.

Opzet brugdialogen

Iedere laatste donderdag van de maand, klokslag 08.00 – 09.15 uur. Maandelijks gaan we online met elkaar in gesprek. We starten elke Brugdialoog met een korte introductie aan de hand van een thema. Het thema van de Brugdialoog in april wordt later bekendgemaakt.

Daarna bespreken we het onderwerp in kleinere groepen (4-5 mensen) en sluiten dan weer plenair af met een ‘wrap-up’. Kort en bondig, ‘to the point’ zodat we er met z’n allen wijzer van worden.

Wanneer?

Donderdag 28 april 08:00 – 09:15 uur (online via Zoom)

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Gegevens

Datum:
28 april 2022
Tijd:
8:00 am tot 9:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://debouwcampus.nl/activiteiten

Organisator

De Bouwcampus
Telefoon:
015-20 26 070
E-mail:
info@debouwcampus.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!