Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Building Holland

8 november 2024 van 10:30 am tot 9 november 2024 van 6:00 am

Building Holland vakbeurs voor de bouw- vastgoed- en installatiesector

Building Holland speelt een faciliterende rol in de de bouw- vastgoed- en installatiesector. Wij zijn hét kennis en netwerk event dat weet welke vraagstukken er spelen in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingen. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling en conceptontwikkeling. We lossen tenslotte samen de problemen van morgen op.

De komende twee decennia liggen er enorme opgaven op het bordje van de bouw- vastgoed- en installatiesector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan door de schaarste van grondstoffen. Daar komt nog bij dat architecten, ingenieurs en bouwers nog steeds grote moeite hebben om duurzaam en gezond wonen en werken in de praktijk te brengen.

Ontdek de toekomst van de bouw- vastgoed- en installatiesector op Building Holland. Hier maak je kennis met de nieuwste innovaties, vooraanstaande experts en koplopers binnen alle sectoren.

Waarom bezoeken?

Opgaven zoals circulair bouwen, de Energietransitie, het verhogen van de leefbaarheid en ‘slimheid’ van gebouwen en deze spelen een belangrijke rol. Op Building Holland ontdek je de laatste ontwikkelingen en innovaties op deze gebieden binnen de vastgoed- installatie- en bouwsector.

Innovatie & kennis

Building Holland is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel.

Circulair Bouwen

Circulair bouwen is tegenwoordig een noodzaak binnen de bouw- en vastgoedsector. Het draait om het slim gebruikmaken van grondstoffen, producten en goederen zodat deze oneindig herbruikt kunnen worden. Ontdek de nieuwste circulaire innovaties voor de bouw- vastgoed- en installatiesector en woon keynotes bij van experts op het gebied van circulariteit op Building Holland.

Circulair bouwen is het zo effectief mogelijk hergebruiken van grondstoffen en materialen in het gehele bouwproces. Zo wordt de uitputting van grondstoffen voorkomen. Circulair bouwen is een begrip afkomstig vanuit de circulaire economie. Een gebouw is circulair als bij de bouw en het onderhoud ervan grondstoffen en materialen in een gesloten kringloop worden gehouden zonder schadelijke emissies. Lees hier meer over circulair bouwen.

Circulariteit op Building Holland

Maak kennis met de nieuwste innovaties binnen de circulaire bouw tijdens Building Holland en kom je meer te weten over de laatste trends en ontwikkelingen. Kom meer te weten op het gebied van circulariteit door ons uitgebreide aanbod aan toonaangevende sprekers op het gebied van circulariteit. Blijf op de hoogte van onze sprekers en het laatste nieuws op het gebied van circulariteit.

Energietransitie

De bouw- vastgoed- en installatiesector hebben enorme uitdagingen op het gebied van de Energietransitie. De nieuwbouwproductie dient volledig klimaatneutraal te zijn en moeten er minimaal 50.000 bestaande woningen verduurzaamd worden. Tijdens Building Holland doe je kennis op over hoe je inspeelt op de verduurzaming binnen de markt, worden de nieuwste innovaties getoond en spreken relevante experts op het gebied van verduurzaming.

De Energietransitie is de overgang en het proces naar een duurzaame energievoorziening voor heel Nederland. Deze overgang raakt iedereen. Fossiele brandstoffen worden vervangen door duurzame energiebronnen en er is veel aandacht voor energiebesparing en energieopslag. De Nederlandse overheid heeft meerdere doelen gesteld om in 2050 volledig klimaatneutraal te zijn als land.

De Energietransitie op Building Holland

Op Building Holland maak je kennis met de nieuwste innovaties en ideeën in het kader van de Energietransitie en verduurzaming in de bouw- vastgoed- en installatiesector. Laat je inspireren door sprekers die koplopers zijn in de markt als het aankomt op de Energietransitie.

Gegevens

Begin:
8 november 2024 van 10:30 am
Einde:
9 november 2024 van 6:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.buildingholland.nl/

Locatie

Jaarbeurs – Utrecht
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL, Utrecht
Utrecht, nl

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden