Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de Constructeur

1 juni 2023 van 9:30 am tot 5:00 pm

Dag van de Constructeur voor alle constructeurs

De Dag van de Constructeur is hét kennis- en netwerkevenement voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit bedrijfsleven en overheid.

De Dag van de Constructeur is de opvolger van de jaarlijkse Constructeursdag, een nieuwe naam voor een bekend evenement dat wordt georganiseerd door VNconstructeurs in samenwerking met Cement en Youcon.

We hebben ervoor gekozen dat de Dag van de Constructeur dit jaar een volledige dag wordt. Zo spelen we in op de feedback van deelnemers en partners. Meer ruimte voor elkaar ontmoeten, met elkaar verbinden en netwerken met constructeurs. En deelname levert maar liefst 3 KE/PE punten op voor het Constructeursregister.

Het overkoepelende thema is: zichtbaar vakmanschap. Dit thema zal nader worden uitgewerkt in alle plenaire- en deelsessies. De Dag biedt zo iets voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit het bedrijfsleven en de overheid.

De dag staat, naast het opdoen van kennis, in het teken van ontmoeten, verbinden en netwerken. Het inhoudelijke programma richt zich vooral op zichtbaar vakmanschap. Zoals gebruikelijk is de masterclass voor jonge constructeurs onderdeel het evenement en komt ook het constructeursdebat terug. Daarnaast wordt de Constructeur van het Jaar bekendgemaakt. De twee Talenten van 2019 Koen van Doremaele en Patrick van Dodewaard, krijgen eveneens het podium.

Gegevens

Datum:
1 juni 2023
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vnconstructeurs.nl/thema/imago/dag-van-de-constructeur/

Organisator

Vereniging Nederlandse Constructeurs / VN Constructeurs
Telefoon:
085 401 63 47
E-mail:
secretariaat@vnconstructeurs.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
Kamerik, 3471 HD
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!