Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Constructeur

6 juni 2024 van 9:30 am tot 5:00 pm

Dag van de Constructeur voor alle constructeurs

De Dag van de Constructeur is hét kennis- en netwerkevenement voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit bedrijfsleven en overheid.

De Dag van de Constructeur is de opvolger van de jaarlijkse Constructeursdag, een nieuwe naam voor een bekend evenement dat wordt georganiseerd door VNconstructeurs in samenwerking met Cement en Youcon.

We hebben ervoor gekozen dat de Dag van de Constructeur dit jaar een volledige dag wordt. Zo spelen we in op de feedback van deelnemers en partners. Meer ruimte voor elkaar ontmoeten, met elkaar verbinden en netwerken met constructeurs. En deelname levert maar liefst 3 KE/PE punten op voor het Constructeursregister.

Het overkoepelende thema is: zichtbaar vakmanschap. Dit thema zal nader worden uitgewerkt in alle plenaire- en deelsessies. De Dag biedt zo iets voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit het bedrijfsleven en de overheid.

De dag staat, naast het opdoen van kennis, in het teken van ontmoeten, verbinden en netwerken. Het inhoudelijke programma richt zich vooral op zichtbaar vakmanschap. Zoals gebruikelijk is de masterclass voor jonge constructeurs onderdeel het evenement en komt ook het constructeursdebat terug. Daarnaast wordt de Constructeur van het Jaar bekendgemaakt. De twee Talenten van 2019 Koen van Doremaele en Patrick van Dodewaard, krijgen eveneens het podium.

Gegevens

Datum:
6 juni 2024
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vnconstructeurs.nl/dag-van-de-constructeur-6-juni-2024-2/

Organisator

Vereniging Nederlandse Constructeurs / VN Constructeurs
Telefoon
085 401 63 47
E-mail
secretariaat@vnconstructeurs.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
Kamerik, 3471 HD
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

C the Future

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden