Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Future Builders Day

31 maart 2022 van 9:00 am tot 5:30 pm

Op donderdag 31 maart vindt de tweede editie van Future Builders Day plaats, een gratis event van en voor de bouw- en infrasector. Tijdens de verschillende online sessies worden actuele voorbeelden gegeven en delen professionals uit de bouw en infra hun ervaringen. Voor studenten, young professionals , maar ook voor bedrijven is Future Builders Day een uitgelezen kans om een beter beeld te krijgen van wat er op dit moment speelt binnen hun (toekomstige) branche op het gebied van ruimtelijke spreiding van functies, energietransitie en –infra, de toekomst van werk en waarde van bouwen. Studenten kunnen zich daarnaast oriënteren op hun toekomstige baan.

Bouwen in én aan de toekomst

Alle bouw- en infrabedrijven hebben met duurzaamheid te maken. Vanuit wet- en regelgeving. Of door vragen of eisen vanuit opdrachtgevers of financiers. Wat betekent dat voor de toekomst van de bouw? We bouwen nu al modulair en onze huizen wekken nu al energie op. Maar toch blijft het een grote uitdaging voor de bouwsector om doelen op het gebied van circulariteit en energietransitie in 2030 te halen.

Gelukkig maakt het onderdeel duurzaamheid bij steeds meer bedrijven onderdeel uit van de bedrijfsvoering. Dat neemt niet weg dat er nog een groot gat is tussen beleid en ambitie aan de ene kant en de daadwerkelijke marktvraag aan de andere kant.

Future Builders

Future Builders is een platform van en voor studenten, young professionals en bedrijven uit de bouwsector en infrastructuur. Samen bouwen we aan de toekomst van de bouw- en infrasector. Op Future Builders Day komt het onderwijs, de overheid en de bouw- en infrasector bij elkaar om kennis te delen, te inspireren en de markt te stimuleren. Future Builders Day gaat over de toekomst van de bouw. Hoe sneller het onderwijs innovatief wordt, hoe eerder die kennis en ambitie terug te zien zijn in de markt en daadkrachtig bijdragen aan de bouw van de toekomst.

Aanmelden

MELD JE NU GRATIS AAN
Klik op de link en meld je aan voor de online sessies op 31 maart 2022 van 09.00 – 17.30 uur.

Gegevens

Datum:
31 maart 2022
Tijd:
9:00 am tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/future-builders-day-2022/subscribe

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden