Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Green Building Talks: Circulair Renoveren

9 februari 2023 van 1:00 pm tot 2:00 pm

Tijdens de nieuwbouw van projecten werken we met man en macht aan duurzaam ontwikkelen. Goede isolatie, de beste energie labels en het liefst zo emissievrij al mogelijk. Maar het overgrote deel van de gebouwde omgeving in ons land bestaat uit reeds bestaand vastgoed. Wat doen we eraan om het leeuwendeel van onze bestaande gebouwde omgeving te verduurzamen? En als we dat doen, hoe zorgen we ervoor dat dit ook op een circulaire manier kan gebeuren? In deze speciale aflevering van Green Building Talks tijdens de Week van de Circulaire Economie gaan we dieper in op de ontwikkelingen rondom de verduurzaming van bestaand vastgoed door middel van circulaire renovatie.

MET IN DIT PROGRAMMA ONDER ANDEREN

​​​​​​​Leontien de Waal, Sector Banker Bouw @ ABN AMRO
Vanuit ABN AMRO is Leontien de Waal als Sector Banker Bouw verantwoordelijk voor het volgen van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de gebouwde omgeving en de sub sectoren. Daarmee is ze een klankbord voor ondernemers, investeerders en andere stakeholders op het snijvlak van onder andere duurzaamheid en circulaire innovatie.

Jan Kadijk, Manager Kennis en Innovatie at Dutch Green Building Council
Jan Kadijk is Manager Kennis & Innovatie bij de Dutch Green Building Council. In die functie ontwikkelt hij samen met teams verschillende kennissessies en trainingen. Hij werkte eerder aan kennisoverdracht rond ruimtelijke kwaliteit, regionale samenwerking en slimme steden bij het Nirov (Nederlands Instituut voor Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting), de Nieuwe Kaart van Nederland, Platform31 en Smartsensors.me. Kadijk is naast zijn werk bij DGBC actief als bestuurslid/programmeur bij stadsplatform TOPdelft.

Gertjan van der Baan, CEO Vesteda
Gertjan van der Baan werd in 2014 benoemd als CEO van woningbelegger Vesteda. Met Vesteda heeft hij een woningportefeuille van ca. 8 miljard euro. Sinds 2017 is hij ook bestuursvoorzitter van IVBN (de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed). In het verleden werkte hij onder andere zes jaar als commissaris bij biotech bedrijf Agendia.

Vincent Gruis, Voorzitter Transitieteam Circulaire Bouweconomie
Vincent Gruis werkt sinds 1996 aan de Faculteit Bouwkunde op de Technische Universiteit Delft waar hij momenteel hoogleraar Housing Management is. Hij promoveerde er in 2001 op het proefschrift ‘’Financieel-economische grondslagen voor woningcorporaties’’. Naast zijn werk aan de TU Delft, neemt hij ook deel aan diverse commissies in de vastgoedwereld, waaronder in de Raad van Advies van DEMO.

Gegevens

Datum:
9 februari 2023
Tijd:
1:00 pm tot 2:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dgbc.nl/agenda/green-building-talks-circulair-renoveren-603

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail
info@dgbc.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden