Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Groene Huisvesters: Prestatieafspraken materiaal, klimaat en energie

22 februari 2023 van 10:00 am tot 11:30 am

Corporaties maken prestatieafspraken over de kwaliteit en duurzaamheid van de woningvoorraad. Het volstaat niet langer om de energietransitie los te zien van de materialen die daarvoor nodig zijn. We gaan toe naar een circulaire bouweconomie. Het veranderend klimaat dwingt corporaties klimaatmaatregelen te integreren in plannen. Dit om hittestress of wateroverlast in de woningen te voorkomen.

Welke prestatieafspraken kan je maken over circulair hergebruik en biobased materialen en het aanpassen aan het veranderde klimaat? Hoe betrek je de huurdersorganisatie? Wat vraag je van de gemeente? Hoe benut je koppelkansen tussen investeringen in maatregelen voor energiebesparende, klimaat en circulair bouwen? Enkele corporaties delen de ervaring.

Gegevens

Datum:
22 februari 2023
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2023-02-22-groene-huisvesters-prestatieafspraken-materiaal-klimaat-en-energie

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!