Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé: de eerste vrijdag van de maand over economie & maakindustrie

6 oktober 2023 van 2:00 pm tot 2:45 pm

gratis

Op de eerste vrijdag van de maand gaan we standaard in op ontwikkelingen in economie, maakindustrie en en andere sectoren in technische B2B.

En met enige regelmaat duidt Albert-Jan Swart (sector econoom industrie ABN-AMRO) de stand van zaken daarover tijdens het STEMmingscafé.

Ook weer op de eerste vrijdag van oktober en moment waarop in veel bedrijven vooruit geblikt wordt naar het volgende jaar. Want budgetrondes. Dus ook de tijd voor het maken van je marketingplan.

En ook een moment om nog eens goed te kijken naar ontwikkelingen die van invloed zijn op de business het komend jaar: (geo)politieke ontwikkelingen, economische maar ook technologische..

Daar gaan we overigens elke eerste vrijdag van de maand op in tijdens het STEMmingscafé. Ook als Albert Jan daar niet bij aan kan sluiten. Want er is nog genoeg met elkaar te bespreken.

Maar kom eerst vrijdag 6 oktober luisteren wat Albert-Jan te melden heeft over de ontwikkelingen over de eerste drie kwartalen van dit jaar. Over de vooruitzichten voor het laatste kwartaal en wat het jaar 2024 voor economie, technische B2B en maakindustrie in petto heeft.

Albert Jan praat je graag bij. Maar we gaan er ook graag met je over in gesprek. En over de rol van marketing, sales, innovatie en communicatie daarbij voor jouw technische B2B bedrijf.

Save the date. Kom luisteren maar vooral ook je stem laten horen!
Je bent weer van harte welkom om (weer) online deel te nemen. Maar voortaan van 14.00 tot 14.45 uur.

Blokkeer de datum in je agenda. Maar meld je svp wel vooraf aan via onderstaande ‘deelname button’. Dan ontvang je direct de deelnamelink in je mailbox

Deelnemen

 

Gegevens

Datum:
6 oktober 2023
Tijd:
2:00 pm tot 2:45 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden