Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – is ‘agile’ ontwikkelen toepasbaar in technische B2B?

26 november 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Servitiseren, het proces waarbij bedrijven fysieke producten en diensten integreren, is een veelbelovend maar complex proces.

De transformatie kan jaren duren en wordt vaak beschreven als een proces dat bestaat uit vier macrofases die elkaar opvolgen.

De realiteit is echter vaak weerbarstiger. Daardoor worden bedrijven geconfronteerd met veel onzekerheid en onvoorspelbaarheid.

Tijdens dit STEMmingscafé gaan we samen met Xander Stegehuis (PhD kandidaat) dieper in op hoe bedrijven om kunnen gaan met dit gebrek aan zekerheid en voorspelbaarheid.

Specifiek, we gaan het hebben over de rol van verschillende Agile methodes en hoe deze kunnen helpen bij servitiseren en business development in het algemeen.

 

Kom je ook (weer) aanwaaien

Een aanrader om een keer online aan te komen waaien. Om meer te weten te komen over ‘de verdiensten van recyclen, duurzaamheid en circulariteit’. En of een daarop gebaseerd verdienmodel past bij jouw technische B2B bedrijf. Maar natuurlijk ook kennis te maken met het wekelijkse STEMmingscafé zelf, als je dat nog niet eerder gedaan hebt.

Meld je wel vooraf aan als je nog niet wekelijks onze uitnodiging voor deelname aan het STEMmingscafé ontvangt. Dan sturen we je na je aanmelding de deelnamelink snel toe.

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Deelnemen

Gegevens

Datum:
26 november 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden