Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – vol verwachting klopt ons B2B hart over nu en straks

3 december 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Vrijdag 3 december: de eerste vrijdag van de laatste maand van dit jaar.

Een mooi moment om met Albert Jan Swart (sector econoom industrie ABN AMRO) terug te blikken op een bijzonder jaar met een economische opleving ondanks lockdowns. Op sectoren die beter draaiden dan ooit tevoren ondanks tekorten aan ongeveer alles in technische B2B en de jongste cijfers voor economie en industrie voor het jaar 2021.

En natuurlijk ook om vooruit te kijken naar de verwachtingen voor ‘a brand new year’ en wat die betekenen voor bedrijven in de bouw, installatietechniek en maakindustrie.

Met regelmaat publiceert Albert Jan over ontwikkelingen in de maakindustrie voor ABN AMRO. Daarnaast verzorgt hij het redactionele commentaar bij de maandelijkse cijfers van NEVI. En ook die informatie neemt hij mee naar dit STEMmingscafé.

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?
Kom je ook (weer) aanwaaien en met elkaar discussiëren over de betekenis van al die cijfers voor de business development van bedrijven in technische B2B sectoren. Want vol verwachting klopt ons hart, over economie en industrie nu en straks.

Het STEMmingcarfé; de wekelijkse VrijMiBo met inhoud en gezelligheid voor managers, marketing, sales, communicatie en innovatieprofessionals werkzaam in de maakindustrie, bouw en installatietechniek.

Meld je wel vooraf aan als je nog niet wekelijks onze uitnodiging voor deelname aan het STEMmingscafé ontvangt. Dan sturen we je na je aanmelding de deelnamelink snel toe.

 

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Gegevens

Datum:
3 december 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden