Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – wat is de impact van een stijgend tekort aan vakbekwame technici?

21 oktober 2022 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Het tekort aan vakbekwame technici was de afgelopen jaren al groot. De instroom bij technische opleidingen is dit jaar zelfs verder gedaald.

Reden voor het ROVC om in haar recente TechBarometer te kijken waar dit door komt. En naar de maatschappelijke en (bedrijfs)economische gevolgen.

Maar als we dat weten, dan is het probleem nog niet opgelost  Dat gaan we ook niet in het STEMmigscafé voor elkaar krijgen. Wel praten we erover, omdat het tekort aan technische medewerkers vrijwel elk technisch B2B bedrijf raakt.

En daarmee ook de business development van bedrijven. Want zonder de juiste medewerkers kun je jouw waardepropositie niet waarmaken. Komt de ontwikkeling van producten en diensten onder druk te staan. En verlies je als het tegenzit ook nog eens je concurrentiepositie.

Daarmee is een tekort aan technici ook een marketing vraagstuk. En niet alleen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Kom ook (weer) aanwaaien en laat je stem horen!
Je bent weer van harte welkom  om (wekelijks) online deel te nemen.

Meld je svp vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

Deelnemen

Gegevens

Datum:
21 oktober 2022
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!