Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – wat is relevant als je vist in de arbeidsmarktvijver?

27 mei 2022 van 8:00 am tot 5:00 pm

Gratis

Moet je bij het vissen op talent duurzaamheid aan je haakje doen? Of toch alleen maar dat uitstekende salaris, die meer dan marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden of de uitstekende werksfeer?

Of zijn er andere elementen die een rol spelen. Misschien wel de doorslaggevende rol bij het aantrekken van medewerkers op een krappe arbeidsmarkt.

Henk Noort deed er onderzoek naar en deelt zijn conclusies en aanbevelingen tijdens dit STEMmingscafé. En gaat graag met je de discussie aan over de betekenis hiervan voor de dagelijkse praktijk van technische B2B bedrijven.

Save the date en kom ook (weer) aanwaaien!
In hoeverre heeft jouw organisatie robotisering omarmd en geïmplementeerd? Of is daar nog wel winst te behalen? Laat je stem er over horen vrijdag 13 mei, 13:30 – 14.30 uur. Graag tot dan!

Deelnemen is inbegrepen in het (gratis) eXplore programma. Maar meld je svp wel vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Gegevens

Datum:
27 mei 2022
Tijd:
8:00 am tot 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden