Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiecarroussel

22 november 2023 van 3:00 pm tot 9:00 pm

Wij zijn verheugd de Innovatiecarrousel aan te kondigen, ons eindejaarsevenement met een reeks sprekers die de nieuwste ideeën, ontwikkelingen en technologieën in de bouwsector met u delen.

De Innovatiecarrousel wordt een snel evenement met korte presentaties, gevolgd door korte pauzes waarin de aanwezigen vragen kunnen stellen aan de sprekers en verder kunnen discussiëren onder het genot van een drankje. De nadruk zal liggen op wat nieuw is in de bouw en wat we kunnen meenemen naar het komende jaar.

Dit evenement is een gelegenheid om te leren over de baanbrekende innovaties die de toekomst van de sector vormgeven en om met deskundigen en andere aanwezigen levendige discussies te voeren. We hopen dat het de deelnemers zal inspireren en informeren terwijl ze vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

Mis deze spannende kans niet om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën in de bouw. We hopen u daar te zien!

Gegevens

Datum:
22 november 2023
Tijd:
3:00 pm tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stumico.nl/events/overzicht/product/46/61

Organisator

Stumico
E-mail
secretariaat@stumico.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden