Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ketenstandaard Congres

23 maart 2023 van 9:00 am tot 6:00 pm

Van idee tot bouwwerkdossier – Ketensamenwerking van fabrikant tot gebruiker

Het Ketenstandaard Congres is hét event waar de hele bouw- en technieksector zich verzamelt om te discussiëren over het huidige politieke klimaat en de maatschappelijke thema’s die van invloed zijn op de sector. Een tweejaarlijkse happening waar bouwprofessionals uit het hele land samenkomen om kennis over digitalisering en standaardisatie op te doen en te delen.

Informatiemarkt

Ketenstandaard werkt samen met ongeveer 150 aangesloten implementatie- en kennispartners. Ruim 30 hiervan ontmoet u op de informatiemarkt en op de kennisétage. Ze staan u graag te woord over de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van standaarden binnen uw bedrijfsprocessen. Ook verzorgen ze praktijkcases waarin ze samen met een Ketenstandaard deelnemer hun ervaringen met onze standaarden delen. Tijdens masterclasses lichten ze een specifiek aspect van het werken met standaarden toe.

Op de Kennis-étage zijn naast kennispartners ook een groot aantal van de aangesloten branchepartners vertegenwoordigd. Enkele van hen geven korte presentaties over hun activiteiten.

Televisiepresentatrice, verslaggever en voormalig hockeyster Hélène Hendriks zal het congres in goede banen leiden als dagvoorzitter en discussieleider van diverse talkshows.

Gegevens

Datum:
23 maart 2023
Tijd:
9:00 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://ketenstandaard.nl/agenda/ketenstandaard-congres-2023/

Organisator

Stichting Ketenstandaard
Telefoon
+31 88 1500 800
E-mail
info@ketenstandaard.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hart van Holland
Berencamperweg 12
Nijkerk, 3861 MC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
033 – 247 14 14
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden