Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klimaatrisico van vastgoed in beeld

2 maart 2022 van 10:00 am tot 11:30 am

De Alliantie ontwikkelde een eigen instrument om de klimaatrisico’s van het vastgoed in beeld te brengen met menukaarten met oplossingsrichtingen. Vesteda heeft SWECO ingeschakeld om dit risico inzichtelijk te maken. Jeroen Hollander, De Alliantie en Stephan de Bie, Vesteda gaan in gesprek over de ervaring met deze beide hulpmiddelen.

Wat is het belang van het benutten van de data uit bijvoorbeeld de Klimaateffect Atlas met stresstestkaarten, kaarten over wateroverlast en droogte voor het assetmanagement, strategische voorraadbeleid en MJOP’s. Hoe krijg je inzicht in het klimaatrisico voor jouw woningbezit? Wat kan een tool daarin betekenen? Hoe beïnvloedt inzicht in het klimaatrisico de investeringen in vastgoed?

Leer van de tips en tricks over het inspelen op veranderende weersomstandigheden in investeringen in het vastgoed. Tijdens deze sessie start de Groene renovatiegroep, waarin corporaties samenwerken op klimaatadaptief en meer circulair renoveren.

Gegevens

Datum:
2 maart 2022
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://aedes.nl/2022-03-02-groene-huisvesters-klimaatrisico-van-vastgoed-beeld

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!