Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lente-akkoord 2.0

10 maart 2022 van 12:00 pm tot 6:00 pm

In 2022 gaan de brancheverenigingen Bouwend Nederland, IVBN, WoningbouwersNL, Aedes en NEPROM van start met een vierjarig programma om circulair industrieel bouwen te verankeren in de bouwpraktijk. In nauwe samenwerking met BZK en bestaande programma’s op het gebied van circulair bouwen.

Dit Lente-akkoord 2.0 wordt op 10 maart gelanceerd met een interactief startcongres waar urgente en actuele thema’s worden besproken, zoals betaalbaarheid, digitalisering van de bouwketen, de potentie van buyer groups en de doorontwikkeling van de MPG.

Op het congres krijg je een goed zicht op wat er speelt, welke partijen betrokken zijn en hoe zij kunnen helpen in de transititie naar een circulaire bouw. Je bent nadrukkelijk uitgenodigd om tijdens de sessies mee te praten en kennis vanuit je praktijkervaring te delen. Doel van het congres is, om samen met de aanwezigen tot een actielijst te komen: wat is er nodig om de circulaire bouwopgave aan te laten sluiten op de woonopgave? Wat moet als eerste worden opgepakt? Welke resultaten willen we boeken?

In januari zal het programma van het startcongres worden bekendgemaakt en kun je je aanmelden. Reserveer in ieder geval 10 maart van 12 tot 18 uur in je agenda!

Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Meld je dan nu al aan voor de nieuwsbrief van Lente-akkoord 2.0.

Gegevens

Datum:
10 maart 2022
Tijd:
12:00 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.lente-akkoord.nl/?p=43267

Organisator

Lente-akkoord
E-mail
cb@lente-akkoord.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden