Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunchlezing Bruggen: datagedreven assetmanagement Pro-Rail en KLM

26 januari 2022 van 12:30 pm tot 1:30 pm

Op 26 januari vervolgen we de reeks ‘een andere blik op datagedreven assetmanagement’ waarin datagedreven beheer van rail- en luchtvaartassets centraal staat. 

Marlies van der Goot en Marcel Gerrits van ProRail laten aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe zij met sensoren een tunnel en een brug monitoren in een 3D omgeving.

Floris Freeman is betrokken bij deze lezing vanuit zijn rol als KLM R&D coördinator voor ReMAP, een groot Europees onderzoek naar de toekomst van vliegtuigonderhoud wat uiteraard data-gedreven is. Hij vertelt over onderhoudsrequirement op basis van Condition Based Maintenance met sensoren en uitvoering met geoptimaliseerde planningen. Zie ook: Home – H2020 ReMAP (h2020-remap.eu)

Lunchlezingen Bruggen

In de reeks lunchlezingen over bruggen krijg je innovatieve inzichten en praktijkvoorbeelden uit eerste hand van professionals uit het netwerk aangereikt. Hierbij staat de inhoud centraal: wat en hoe? We maken een vertaalslag naar jouw werk: waar begin je en welke ingrediënten heb je hiervoor nodig? Georganiseerd door Platform Bruggen en Platform WOW.

Gegevens

Datum:
26 januari 2022
Tijd:
12:30 pm tot 1:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://platformwow.nl/agenda/2022/01/lunchlezing-bruggen-datagedreven-assetmanagement-door-prorail-en-klm

Organisator

Platform WOW
Telefoon
06 11 08 26 25
E-mail
info@platformwow.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden