Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MIX – Maakindustrie Expo

15 mei 2024 van 11:00 am tot 16 mei 2024 van 9:00 pm

MIX Noordoost is er voor de maker van vandaag en morgen
Tijdens MIX Noordoost vind je direct toepasbare kennis in de kennissessies en in het productaanbod van de exposanten. De kennis van vandaag! Maar ook is MIX Noordoost een plek waar je je kan laten inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. Zaken die niet direct toepasbaar zijn maar die ter inspiratie dienen. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie van morgen, volgend jaar misschien wel de kennis van vandaag is! Daarnaast richt MIX Noordoost zich letterlijk op de maker van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier!

De showroom voor de vakman uit de maakindustrie
Tijdens MIX Noordoost vind je als bezoeker exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie, alles is te vinden op MIX Noordoost! Dit complete aanbod maakt dat dit voor jou, als vakman uit de maakindustrie, een ware showroom is. Je kan jouw technische vraagstukken voorleggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet daarnaast jouw collega’s uit de branche of laat je inspireren door de nieuwste innovaties.

Dichtbij zaken doen met authentieke en innovatieve partners
Niet afhankelijk zijn van lange levertijden, logistieke uitdagingen of een wereldwijd virus? Hecht je waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit? Ontmoet (potentiële) leveranciers uit jouw regio.

Gegevens

Begin:
15 mei 2024 van 11:00 am
Einde:
16 mei 2024 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.mixnoordoost.nl/

Organisator

Easyfairs Hardenberg
Telefoon
+31 (0) 523 289 898
E-mail
hardenberg@evenementenhal.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

AMB

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden