Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

30 maart 2023 van 9:00 am tot 5:00 pm

De jubileumeditie van NCBOR wordt in samenwerking met de City Deal Openbare Ruimte en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties georganiseerd in Den Haag. En dat is niet toevallig gekozen. Naast bijzondere stad en deelnemer aan de City Deal, is Den Haag ook de basis voor de ministeries. Samenwerking tussen de ministeries onderling en met gemeenten is van groot belang bij de openbare ruimte transities waar we voor staan.

Den Haag gastgemeente 2023
Op weg naar het congres organiseren wij samen met het netwerk CROW Levende Stad-iAMPro en de City Deal Openbare Ruimte een estafette langs alle steden die samenwerken aan een integrale aanpak van openbare ruimte binnen de City Deal Openbare Ruimte. Iedereen die als ontwerper, manager, beheerder of adviseur betrokken is bij de grote transitie opgaven kan meedoen aan deze inspirerende tocht. Tijdens deze boeiende reis organiseren we diverse excursies, verdiepende sessies, open gesprekken en bestuurlijke ontmoetingen.

Op 30 maart delen we op NCBOR de lokale lessen die we hebben opgedaan tijdens deze stedenestafette. Hierbij alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Gegevens

Datum:
30 maart 2023
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://events.crow.nl/ncbor/

Organisator

CROW
Telefoon
0318 - 69 53 00
E-mail
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag,
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden