Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Parkeercongres

13 oktober 2022 van 9:00 am tot 6:00 pm

Op 13 oktober organiseert Vexpan in samenwerking met CROW, GNMI en SHPV het Nationaal Parkeercongres in de Evoluon in Eindhoven. Klik hier om je aan te melden voor het congres. Het congres is gratis voor Vexpan-leden. Als vaste klant van CROW krijg je een korting van 15% op het entréeticket. Maak bij aanmelden gebruik van de kortingscode NPC22CROW.

Parkeren: Samen op weg naar een groene toekomst!

We maken ruimte voor een schonere, gezondere en groene leefomgeving. Waar we allemaal prettig kunnen wonen, werken en recreëren. Met de beperkte vierkante meters in de dorpen en steden, maakt de auto een pas op de plaats… Op een andere parkeerplaats. De auto maakt ruim baan voor voetgangers en fietsen. Parkeren onder de grond of op een gedeelde plek kan, maar op afstand ook. Als we met elkaar maar goed natransport regelen met mogelijkheden voor deelvervoer en OV. Waarbij we parkeergarages bouwen als mobiliteitshubs en energyhubs.

Hoe gaan we dit met elkaar organiseren? Welke keuzes maken we? Welke normen, technologie en verandergedrag is nodig? Wat vraagt dit van ons als organisaties, als gemeenten en als mens?

Met deze vraagstukken gaan we samen verdiepend aan de slag. Samen op weg naar een groene toekomst. Het Nationaal Parkeercongres 2022 brengt ons weer een stapje dichterbij.

Verdiepingssessies

Tijdens de verdiepingssessies delen de sprekers kennis, ervaringen en tips en er is volop ruimte voor interactie. De sessies zijn gekoppeld aan de 5 thema’s van het Landelijk Actieprogramma Parkeren en Verblijven (een initiatief van CROW-GNMI-SHPV-Vexpan):

1) Duurzaam vervoer en mobiliteit
2) Duurzame infrastructuur
3) Ruimtelijke ontwikkeling
4) Datagestuurd (parkeer)beleid en
5) De gebruiker centraal

Gegevens

Datum:
13 oktober 2022
Tijd:
9:00 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nationaalparkeercongres.nl/

Organisator

CROW
Telefoon
0318 - 69 53 00
E-mail
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evoluon
Noord Brabantlaan 1a
Eindhoven, 5652 LA Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden