Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie (tip)

6 juli 2022 van 10:00 am tot 4:00 pm

Het Transitieteam Circulaire Bouweconomie houdt op woensdag 6 juli de Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie. Hier wordt gesproken over de uitwerking en concretisering van de circulaire doelstellingen. Ook wordt voor verschillende sectoren in kaart gebracht wat er nodig is om de milieu-impact zo snel mogelijk terug te brengen.

Steeds meer marktpartijen, opdrachtgevers, overheden en ontwerpers houden zich bezig met circulair bouwen. Maar de eerste mijlpaal – 50% circulair in 2030 – nadert snel. Opschaling en versnelling zijn nodig om de enorme opgave te realiseren.

Wat betekent dit concreet voor de onderhouds- en vervangingsopgave in de GWW en het realiseren van een miljoen woningen? Hoe zorgen we ervoor dat we in 2050 daadwerkelijk een volledig circulaire bouweconomie hebben? Het Transitieteam Circulaire Bouweconomie stuurt in juni een bijlage bij een brief naar de Tweede Kamer over de uitwerking en concretisering van de doelen.

Doe mee!

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Bouweconomie gaan we hierover graag met u en andere betrokkenen in gesprek. Dit doen we met inspirerende sprekers vanuit politiek, overheid, kennissector en marktpartijen.

Ga naar het event

 

Gegevens

Datum:
6 juli 2022
Tijd:
10:00 am tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://circulairebouweconomie.nl/nieuws/nationale-conferentie-circulaire-bouweconomie/

Organisator

Rijkswaterstaat
Telefoon
0800-8002
E-mail
info@rws.nl

Locatie

Congrescentrum NBC
Nieuwegein, Nederland + Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden