Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NEN Branchedag Materialen en Bouwproducten

6 oktober 2022 van 10:00 am tot 6:00 pm

Tijdens deze door NEN georganiseerde Branchedag staat het thema toekomstbestendig bouwen centraal. Er wordt ingegaan op diverse aspecten van circulariteit waaronder constructieve aspecten.

Een aantal inspirerende sprekers zullen ingaan op de actuele onderwerpen duurzaamheid en circulariteit in de bouw. Van alternatief materiaalgebruik tot hergebruik van constructieve elementen en losmaakbaarheid. Van problemen in de praktijk tot innovatieve oplossingen. We nodigen sprekers uit vanuit verschillende invalshoeken, zoals die van opdrachtgevers, universiteit en consultancy. Na de lunch is er volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan d.m.v. een interactief programma.

Deelname aan deze branchedag is kosteloos en inclusief lunch en afsluitende borrel. Om de dag persoonlijk te houden is er een maximum aantal deelnemers. In de loop van de tijd verschijnt op onderstaande website tevens meer informatie over het inhoudelijke programma.

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://Branchedag-Materialen-en-Bouwproducten.nen-evenementen.nl

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
10:00 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vnconstructeurs.nl/nen-branchedag-materialen-en-bouwproducten/

Locatie

NEN
Vlinderweg 6
Delft, 2623 AX Nederland
+ Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden