Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NEN Branchedag Materialen en Bouwproducten

6 oktober 2022 van 10:00 am tot 6:00 pm

Tijdens deze door NEN georganiseerde Branchedag staat het thema toekomstbestendig bouwen centraal. Er wordt ingegaan op diverse aspecten van circulariteit waaronder constructieve aspecten.

Een aantal inspirerende sprekers zullen ingaan op de actuele onderwerpen duurzaamheid en circulariteit in de bouw. Van alternatief materiaalgebruik tot hergebruik van constructieve elementen en losmaakbaarheid. Van problemen in de praktijk tot innovatieve oplossingen. We nodigen sprekers uit vanuit verschillende invalshoeken, zoals die van opdrachtgevers, universiteit en consultancy. Na de lunch is er volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan d.m.v. een interactief programma.

Deelname aan deze branchedag is kosteloos en inclusief lunch en afsluitende borrel. Om de dag persoonlijk te houden is er een maximum aantal deelnemers. In de loop van de tijd verschijnt op onderstaande website tevens meer informatie over het inhoudelijke programma.

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://Branchedag-Materialen-en-Bouwproducten.nen-evenementen.nl

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
10:00 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vnconstructeurs.nl/nen-branchedag-materialen-en-bouwproducten/

Locatie

NEN
Vlinderweg 6
Delft, 2623 AX Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!